Аларми, СОТ, видеонаблюдение, пожароизвестяване, ел. инсталации, застраховки !

Търсене

Отиване към съдържанието

Ел. инсталации


Екипът на "АСИМИ "ЕООД може да изгради качествено и в срок всички електроинсталации на вашият обект или сграда. От силовата и осветителна електроразпределителна мрежа през системите за комуникация до специалните системи за сигурност, видеоконтрол и пожароизвестяване.

Ние имаме познания и професионални умения да осъществим проектите за силова електро инсталация съгласно всички изисквания заложени в действащите правилници и стандарти за изграждане на ел. уредби. Изграждаме инсталации само със сертифицирани кабели и работиме с компоненти на немската фирма "Elso", "Schneider Electric", "Kopos Kolin".


Симулационни ел. инсталации

Към Вашата елетрическа инсталация може да се монтира симулативна, която имитира присъствие на хора, когато няма никой в дома. Тя издава шумове, включва и изключва осветлението автоматично, като по този начин гони крадците. Ако все пак в жилището проникне нежелан посетител, се включва аларма, заедно с всички лампи в дома, уведомяваща собствениците по посочен от него начин-по телефон, GSM или компютър, в полицията или СОТ .


Не се колебайте да се възползвате от знанията и уменията на екипа ни, натрупани през над 20 годишния ни опит !!!


Назад към съдържанието | Назад към главното меню